Cena 325 PLN/os

+ 10 % serwis

 

AMUSE BOUCHE

 

MAŁŻE Św. JAKUBA / OGÓREK KOMPRESOWANY / OLIWA KOPERKOWA

CLAM Św. JAKUBA / COMPRESSED CUCUMBER / TRUFFLE OIL

 

PRZYSTAWKI / APPETIZERS

 

TATAR Z TROCI / KOPER WŁOSKI / POR / CZERWONA CEBULA / RUKOLA

TATAR BULL – TROUT / FENNEL / LEEK / REDONION / ARUGULA PIECZONYROSTBEFNASAŁACIE / PIECZONA CEBULA / SALSEFIA / SOS POMIODOWO-BALSAMICZNY

PIECZONY ROSTBEF NA SAŁACIE / PIECZONA CEBULA / SALSEFIA / SOS POMIODOWO-BALSAMICZNY

ROASTED ROSTBEF ON LETTUCE / ROASTED ONION / SALSIFY / HONEY AND BALSAMIC SAUCE

 

ZUPY / SOUP

 

KREM GRZYBOWY / OLIWA TRUFLOWA / JARMUŻ 

MUSHROOM CREAM / OLIVE TRUFFLE / KALE

CONSOMME CIELĘCE Z PIEROŻKAMI I LUBCZYKIEM 

VEAL CONSOMME WITH DUMPLINGS AND LOVAGE

 

DANIA GŁÓWNE / MAIN COURSE

 

STEK Z JELENIA Z GRATIN ROZMRYNOWYM I PIECZONE WARZYWA / BURAK / MARCHEWKA / SALSEFIA / SOS JEŻYNA

STEAK WITH DEER WITH GRATIN ROSEMARY AND BAKED VEGETABLES  / BEETROOT / CARROT / SALSIFY / BLACKBERRY SAUCE

JESIOTR Z RATATUJ WARZYWNYM I PIEROŻKAM I Z KREWETKAMI / BISQUE RAKOWY

STURGEON WITH RATATOUILLE AND DUMPLINGS WITH SHRIMP / SHRIMP BISQUE

 

DESER / DESSERTS

 

MUS CZEKOLADOWY Z GRANATEM I CIEPŁYMI WIŚNIAMI

CHOCOLATE MOUSSE WITH POMEGRANATE AND WARM CHERRIES 

PARFAIT ORZECHOWE Z SOSEM KAWOWYM

NUT PARFAIT WITH COFFEE SAUCE

 

WELCOME DRINK I KIELISZEK SZAMPANA O PÓŁNOCY