Wtorek

Zupa pomidorowa z makaronem
1. Grillowany filet z piersi z kurczaka, nadziewany serem feta i szpinakiem, opiekane ziemniaki i brokuły.
2. Zielone szparagi z jajkiem sadzonym i młodym ziemniakiem.

Środa

Zupa gulaszowa na wołowinie
1. Rolada wieprzowa z warzywami, podana na musie z dyni z sałatami ogrodowymi.
2. Naleśniki ze szpinakiem i sosem serowym.

Czwartek

Krem z zielonych warzyw z chipesm z jarmużu
1. Pieczony schab środkowy z sosem grzybowym, domowymi kopytkami i kapusta zasmażaną.
2. Sałatka z grillowanym oscypkiem i sosem żurawinowym.

Piątek

Krem dyniowy z pikantną salsą z mango
1. Morszczuk w ziołowej panierce, pomidorowe cancasse, biały ryż.
2. Smażona wołowina, podana na bukiecie sałat z marynowaną cieciorką i sosem malinowym.

Kompot

Cena zestawu: 25 zł
Zapraszamy!

#kulinarnetradycjepolski

 

Zajrzyj do naszego menu.